Kontakt os for et uforpligtende tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Velkommen til stilladsfirma JR Stilladser

Stilladsfirma specialiseret i stilladsudlejning og andet stilladsarbejde i

København og resten af Sjælland - med fokus på fornuftige priser, høj

kvalitet og stor fleksibilitet.

JR Stilladser er et mellemstort stilladsfirma der tilbyder stilladsudlejning og laver stillads over alt på Sjælland og i København. Vores ambition er ikke at blive for store, derfor behøver vi ingen stor og tung administration. Dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.


​JR Stilladser startede som stilladsfirma tilbage i midt ´90erne i Korsør, i 2010 oprettede JR Stilladser en afdeling i Hedehusene, dette tiltag fordi et stigende antal af vore kunders opgaver er i Københavns området, og da vi lægger meget vægt på at servicere vore kunder bedst og hurtigst muligt var dette den optimale mulighed for dette.

Stilladsudlejning I København

Vi bygger og udlejer stilladser til alle formål såvel store som små. Det stilladssystem vi arbejder med hedder +8 og er det absolut mest flexible stilladssystem der findes, +8 findes som søjle og ramme stillads alt efter opgave, så hos os er der ikke hovsa løsninger som man desværre tit ser rundt omkring. Vi tilbyder stilladsulejning i alt inden for facadestillads, murerstillads, overdækninger, trappetårne, faldsikring, osv​

Vi bygger og udlejer stilladser til alle formål såvel store som små. Det stilladssystem vi arbejder med hedder +8 og er det absolut mest flexible stilladssystem der findes, +8 findes som søjle og ramme stillads alt efter opgave, så hos os er der ikke hovsa løsninger som man desværre tit ser rundt omkring. Vi bygger alt inden for facadestillads, murerstillads, overdækninger, trappetårne, faldsikring, osv​

ARBEJD SIKKERT MELLEM HIMMEL & JORD

Vores indstilling til stilladsudlejning er, at der ikke er nogen opgave der er for stor eller for lille og vi sætter altid sikkerheden i højsædet.

Vores stilladsmontører er veluddannede og vi holder vores ansatte optimeret med de nyeste kurser omkring stilladsbyggeri og sikkerhed.

JR STILLADSER

er medlem af Dansk Byggeri og vi har overenskomst med 3F, så der er ikke risiko for, at der pludselig bliver pillet stillads ned pga. konflikt med fagforeningen.

​Adresse

Hovedgaden 501B, 2640 Hedehusene

Møllevangen 10, 4220 Korsør

CVR: 33253753

​Kontakt

Tlf. 702 702 52

E-mail: info@jrstilladser.dk